Tjenester

Tjenester

AS Industrivedlikehold er totalleverandør av tjenester.

AS Industrivedlikehold tilbyr mange tjenester innen mur og betong. Forskaling er blant de vanligste tjenestene vi tilbyr i Grenland, Porsgrunn og Skien, samt tilgrensende områder.

Forskaling

Vi utfører forskaling med kassetter, og forskaling med vanlige materialer der det kreves. Vi har lang erfaring innen riktig forskaling i Porsgrunn og omegn. Vi utfører også armering av konstruksjoner og vegger.

Industribygg og kontorbygg

AS Industrivedlikehold utfører oppføring av industribygg og kontorbygg, og tar i denne forbindelse på oss alt innen betongarbeid og forskaling.

Pussing av mur

Pussing av mur er en ganske enkel jobb, men man må ha kompetanse for å oppnå et godt resultat. Overflaten kan lett bli skjev og bulkete dersom jobben utføres på feil vis. Vi utfører pussing med en erfaren hånd, og du kan forvente å få et optimalt resultat.

Gulvstøp og mur

Vi støper og murer kjellergulv, lagergulv, garasjegulv, grunnmurer og ringmurer.

Betongrehabilitering

Vi utfører betongrehabilitering ved hjelp av sandblåsing. Vi meisler løs ødelagt betong, sandblåser og pusser ut med egnet betong og mørtel.

Forblending

Skiver av pen naturstein i sin naturlige fasong limes fast til underlaget uten fugemasse mellom. Tykkelsen på disse steinene ligger på rundt 2 cm. De kan brukes både inne og ute, for eksempel på pipe, brannmur, peis eller grunnmur. Forblending passer på de fleste overflater og gir et vakkert utseende. Vi utfører også fasadeforblending og teglsteinsforblending.